5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • #11053 Reageer
  ariane
  Gast

  Zijn travestieten een uitstervende groep? Misschien kunnen sommige winkels daar iets over zeggen. Een schoenwinkel in Rotterdam heeft er op zijn website een leuk stukje over.

  https://silhouette.nl/hoge-hakken-pumps-mannen/

  Groeten,
  ariane

  #11062 Reageer
  Evelien
  Sleutelbeheerder

  Ik heb je reactie verplaatst Ariane. Het artikel waar je naar verwijst is zeker het lezen waard, maar ik vond dat het in een apart onderwerp thuishoorde.

  #11066 Reageer
  ariane
  Gast

  Nou, misschien ga je wat te snel Evelien. Er is een nieuwe generatie genderdiverse personen die ik niet tegenkom bij de bekende gelegenheden en die via die kanalen dus ook niet te vinden zijn.
  Maar ook zij zullen ergens hun benodigdheden moeten aanschaffen. Vandaar de suggestie dat sommige winkels wel eens beter in de materie thuis zouden kunnen zijn dan de gevestigde instituten.

  Maar als je de post wilt verplaatsen naar een andere thread dan is dat prima hoor.

  Groeten,
  ariane

  #11414 Reageer
  Mickey van schip
  Gast
  #14130 Reageer
  Ronny
  Gast

  ik heb sinds een maand enkele hakken. mijn hoogste is er eentje van 11cm. maar dat wilt nog niet zo vlotten zoals ik het graag wil. steeds ga ik op zoek op het net naar de hoogste en de smalste pumps. maar ook bij mij is er 1 groot probleem. maatje 43. dat is er eentje die niet zo evident te verkrijgen is.

  fijne groetjes.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Reageer op: Hoge hakken
Mijn informatie: