Reacties

Oprichting Transgendergroep Leeuwarden — 4 reacties

   • Ik ben zo vrij geweest om alvast een pagina aan te maken voor Transgendergroep Leeuwarden.
    Hopelijk zien we elkaar daar.
    Mijn verloofde komt ook mee.

    Groetjes
    Paula

    • Hoi Ariane. Wegens de weersomstandigheden kan ik er vanavond niet bij zijn. Ik wil echter wel heel erg graag op de hoogte blijven. Dit kan via een bericht op @transgendergroep Leeuwarden of op facebook pagina Transgendergroep Leeuwarden. Indien er behoefte aan is wil ik ook best gastvrouw worden of misschien een andere funktie. Ik hoop snel iets van je te horen zodat ik het kan doorgeven aan Vereninging Genderdiversiteit waar ik ook al contact mee heb.
     Groetjes en alvast bedankt
     Paula

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *